Как да поръчаме

Това е списък с често задавани въпроси около работата на магазина. Препоръчваме на всички свои клиенти да го прочетат.

Как да поръчам нещо от магазинa ?

Продуктите в moneycounter.eu са категоризирани според предназначенито им. Използвайте менюто вляво за да разглеждате продуктите по предназначенито за което искате да го използвате. Щом намерите искания от вас продукт кликнете бутона "повече информация" за да видите повече информация за него или бутона "купи" за да го добавите директно във вашата потребителска кошница. 

Как ще си получа поръчания продукт?

Доставката се извършва с куриерска фирма.Магазинът има сключен договор с ЕКОНТ ЕКСПРЕС, където всички клиенти ползват 20% отстъпка от КУРИЕРСКАТА УСЛУГА.Цената на куриерската услуга е различна, в зависимост от продукта и начина на доставка - до офис на Еконт или до адрес.Ако имате предпочитание за куриер, ние бихме могли да изпратим поръчката с куриерска фирма по Ваше желание . Задължително е във формуляра за поръчка да изпратите валиден телефон за контакти, за да могат куриерите да се свържат с вас и в удобно за вас време да доставят поръчката.
*Всички артикупи от електронен магазин www.moneycounter.eu могат да бъдат видяни и закупени от склада, в град Пловдив 

Как да платя поръчания продукт ?

Всички плащания на закупени от Вас артикули, ще се извършват по банков път , чрез някои от следните медоти:
 

  • С платежно нареждане
    *Издаваме проформа фактура, по която да извършите плащането.След потвърждение на плащането изпращаме поръчката на желан от Вас адрес или  офис на Еконт.Оригинална фактура ще получите заедно с поръчката
  • Наложен платеж – ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД
    *Плащате на куриера, който Ви издава разписка за ПРИЕМ НА ПАРИЧЕН ПРЕВОД.
     Моля, прикрепете разписката към  фактурата.Вашата фактура е без фискален бон.Това е възможно, с оглед Наредба 18 от 2006г.,чл.3 на Министерство на финансите
    Ако нямате издадена фактура, моля прикрепете разписката от куриера към гаранционната карта

 

Всички артикули биха могли да бъдат заявени,заплатени и получени в склада в град Пловдив

Колко бързо ще ми доставите избрания продукт?

Доставката се извършва в рамките на 24 часа от заявяване на поръчката, като доставката е БЕЗПЛАТНА за стоките които са посочени с безплатна доставка. 

Какво е кошница?

Кошницата на електронния магазин е на същия принцип като тези в реалните магазини. Разглеждате наличните продукти, и когато решите да закупите някой от тях го слагате в кошницата си. След това можете да продължите разглеждането или да отидете на касата. Когато изберете бутона "Изпрати поръчка" ще видите формуляр, в който трябва да попълните вашите данни. Така поръчката и данните ви ще дойдат при нас и ние ще можем да обработим поръчката ви.

Ако не съм доволен от закупената стока ?

Ние гарантираме, че ако се почувствате неудовлетворени от доставените продукти ще ги сменим с други или ще върнем обратно получените за тях пари, при условие, че ни ги върнете в запазена оригинална опаковка,ненарушена цялост и състояние в което сте ги получли при покупката. Време за връщане: до 7 дни от датата на доставка.
Всички налични артикули се продават с безплатен тестов период от 30дни. Ако желаете да се възползвате от тестовия период, моля заявете по телефон или мейл

За да върнете продукт пишете на office@moneycounter.eu , като ни дадете номера на поръчката и актуален телефон за връзка с вас.